Sinterklaasshow

Sinterklaasshow inhuren

Sinterklaasshow voor uw bedrijf!

Maak uw sinterklaasfeest compleet met een sinterklaasshow. Al onze sinterklaasshows zijn leuk voor jong en oud en interactief. Een zeer effectieve manier om publiek te boeien en te vermaken tijdens uw sinterklaasfeest. Het is natuurlijk een familiefeest, laat het dan ook leuk zijn voor de papa’s en de mama’s. Met een sinterklaasshow van SuperSintShow boekt u gegarandeerd succes! Onze sinterklaasshow is puur gericht op vermaak van publiek en het binnenhalen van Sinterklaas. Met een professionele clown, een heuse circusartiest of echte piet. Niets is ons te gek. We bieden een ruime keuze aan voorprogramma’s en uiteraard het totaal pakket met Sinterklaas, artiestpiet, uitdeelpiet en de hoofdpiet.

Voorprogramma Sinterklaas bedrijfsfeest

Afhankelijk van het aantal kinderen, bevat een sinterklaasshow 1 à 2 professionele entertainers en duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Deze invulling bespreken wij met al onze klanten uitvoerig zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Door middel van hoogstaand entertainment met niet eerder vertoonde trucs en acts wordt er opgebouwd naar het hoogtepunt, de komst van Sinterklaas! Wij staan garant voor een onvergetelijke belevenis. Klaar voor een fantastische sinterklaasshow en sinterklaasfeest? Wij wel!

Volgende halte; Sinterklaas

De sfeer zit er lekker in na een toffe sinterklaasshow en dan is het nu tijd voor de komst van Sinterklaas. Vakkundig wordt Sinterklaas het bedrijfspand binnen gezongen. Of net wat u wilt; het zal niet de eerste keer zijn dat Sinterklaas met een helikopter wordt binnen gehaald. Of de directeur nu zelf optreedt als goedheiligman of dat u bij ons ook een Sinterklaas zitting boekt. Wij zorgen voor een vloeiende overloop. Zo hoeft u als organisator eigenlijk niet zoveel meer te doen.

Sinterklaasshow inhurenSinterklaasshowSinterklaasshow Ti Ta Tobi

Naast onze Sinterklaasshows die zich voornamelijk richten op bedrijven en partijen, verzorgen wij ook intochten, muziekpieten, steltenpieten en onze bekende pieteninvasie voor winkel- en zalencentra. En niet te vergeten de pieten disco show met DJ Piet een top sinterklaasshow! Voor alle mogelijkheden, neem contact met ons op.

Winkelcentrumpromotie: 1,2..8 Promotie