Sinterklaas Zitting

Sinterklaas komt bij u langs! Natuurlijk kunt u ook de enige echte Sint bij ons boeken. Hij komt 45 a 60 minuten voor het traditionele sinterklaasfeest met liedjes zingen en natuurlijk cadeautjes uitdelen.

Maar Sinterklaas komt niet alleen! Hij neemt zijn beste hoofd-piet, een super artiest-piet en een uitdeel-piet met zich mee. Die zorgen voor de nodige interactie en acts voor jong en oud!

Traditioneel of modern; wij hebben pieten naar ieders wens!

(Invulling in overleg) Perfect voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest!

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Professionele, niet van echt te onderscheiden Sinterklaas, steelt de show! Samen met hoofd-piet, artiest-piet en uitdeel-piet komen zij naar uw bedrijf. In combinatie met één van onze sinterklaasshows heeft u een compleet sinterklaasfeest voor uw bedrijf, school of vereniging.

  • De Sinterklaas zitting duurt in overleg 45 a 60 minuten.
  • Sinterklaas komt samen met 3 pieten, snoepgoed en rekwisieten.
  • Muziek en geluidsversterking is wenselijk

Sinterklaas bedrijfsfeest

Bij SuperSintShow.nl kunt het volledige bedrijfsfeest boeken. Met een professioneel voorprogramma en de Sinterklaas zitting heeft u zo al 2 uur programma. In overleg nemen wij geluid, podium en decoratie mee. Zo heeft u het Sinterklaas bedrijfsfeest van A tot Z geregeld. Zo’n bedrijfsfeest is altijd maatwerk! Wij passen de komst van de sint graag aan naar uw wensen.

Andere suggesties…