Sinterklaasshows

De léukste Sinterklaasshows van Nederland!

Sinterklaasshows als spetterend voorprogramma van Sint’s bezoek aan uw bedrijf
Maak van de sinterklaaszitting op het werk een onvergetelijke belevenis met een van onze zinderende sinterklaasshows. Voordat de Sint het pand betreedt, zorgen wij voor een interactieve show die zowel jong als oud schaterlachtend van de stoel laat rollen. Aan het einde van de show halen we met z’n allen de goedheiligman en zijn gevolg binnen, maar dat gebeurt natuurlijk niet zonder slag of stoot…

Welke van onze sinterklaasshows boekt u dit jaar?

U kunt onze sinterklaasshows boeken in verschillende thema’s, als solo- of als duoshow en uiteraard kunnen wij ook voor u regelen dat Sinterklaas, de hoofdpiet of artiestpiet zelf bij u langskomt. Maak hieronder uw keuze uit een van onze top-shows! Maar wacht niet te lang, want de Sint heeft ons op heel veel plekjes nodig… Nog vragen? Neem dan gerust contact op; we helpen u graag op weg!

De sinterklaasshows van SuperSintShow.nl

Sinterklaasshows

Onze solo of duo kindershows, duren gemiddeld 45 a 60  minuten. En zijn in de basis bedoeld als voorprogramma voor de Sinterklaas zitting. Wij werken uitsluitend met professionele artiesten die al jarenlang in het vak zitten. Vandaar dat wij succes kunnen garanderen. Bij ons zit u altijd goed! De shows gaan helemaal over Sinterklaas vol met leuke acts, trucs, ballonnen en spelletjes. Vaak valt er tijdens deze interactieve kindershows ook nog iets te winnen. Aan het eind haalt onze clown, piet of entertainer Sinterklaas op ludieke wijze naar binnen en het echte feest kan beginnen. Deze shows maken uw Sinterklaasfeest helemaal af!

Naast onze sinterklaasshows gericht op bedrijfsfeesten, verzorgen wij ook intochten, muziekpieten, steltenpieten en een echte pieteninvasie voor winkel- en zalencentra. U kunt ook prima los een zwarte piet inhuren of alleen een Sinterklaas. Daarnaast is SuperSintShow.nl onderdeel van 1,2..8 Promotie. Dus zoekt u meer dan alleen sinterklaas entertainment laat het ons weten wij helpen u verder!

Veiligheid en coronaproof entertainment 

U wilt graag een leuk Sinterklaasfeest vieren. Voor de kinderen van het personeel, op school, of bijvoorbeeld in een winkelcentrum of zorginstelling. Dat kan! Maar wij kunnen ons uw zorgen goed voorstellen. Wat kan wel, wat kan niet, is het wel veilig? Hier hebben wij als uitvoerende partij goed over nagedacht. Wij willen natuurlijk graag een veilig en verantwoord optreden geven. Voor u, alle kinderen, maar ook voor onze artiesten, Sint en Pieten.

Lees meer