Pieten

Pieten inhuren bij SuperSintShow.nl

Wat ons betreft gaat het sinterklaasfeest altijd door! Wat voor piet u ook kiest, wij passen ons aan, aan uw wensen. Geen probleem. Wij vinden het belangrijk dat het feest door gaat voor de kinderen en hun ouders. Daarover gaan wij niet met u in discussie. Wel over de invulling van uw evenement of bedrijfsfeest! Waar bent u naar opzoek? Wij bieden professionele pieten met mooie kostuums en altijd met een glimlach. Of de pieten nu meelopen in een optocht, intocht, schoolfeest of bedrijfsfeest.

Waarom een piet inhuren?

Het meeste mensen die een piet inhuren zijn opzoek naar sinterklaas entertainment voor hun winkel of winkelcentrum. Vaak wordt dit nog gecombineerd met Sinterklaas in combinatie met een meet & greet. Maar onze klanten kiezen soms ook voor 1 of 2 pieten die op zaterdag aan iedereen lekkere pepernoten uitdelen. Maar daar hoeft het niet bij te blijven! De pieten kunnen ook uw samples of producten uitdelen. Een stuk leuker dan een normaal promotieteam in normale kleding. Sinterklaas is tenslotte in het land dus dat mag gezien worden!

Maak een keuze of bespreek uw plannen

zwarte piet inhuren

Bespreek met ons de mogelijkheden van een zwarte piet inhuren. Heeft u zelf een leuk idee wij denken graag met u mee! Geen inspiratie? Blader dan door ons totaal aanbod er zit vast iets voor uw evenement tussen. Kies bijvoorbeeld voor onze pieteninvasie waarbij een heel winkelgebied op z’n kop wordt gezet door onze zwarte pieten. Een dan geen standaard pieten! Nee denk aan bijvoorbeeld de rijmpiet, steltenpiet, rubberbootpiet, jongleerpiet, eenwielpiet, zwarte pietenband en meer…

zwarte piet inhuren

U wilt een piet inhuren maar bent opzoek naar nog veel meer? Niet alleen in de decembermaand verzorgen wij verschillend entertainment en feestelijkheden, wij entertainen het hele jaar door! Kijk eens op 1,2..8 Promotie.nl, of www.128.nl en bekijk het totale aanbod.