Winkelpromotie Sinterklaas

Sinterklaas winkelpromotie - Piet en/of Sinterklaas op bezoek

Pieten Winkelpromotie Sinterklaas entertainment

Sinterklaas entertainment met power!

Bel of mail ons voor een goed Sinterklaas-advies. Onze pieten staan klaar om u te helpen met een volle kassa. Alles met een lach en uit naam van uw bedrijf. Ze delen ook met plezier uw beste waren uit aan consumenten die bij uw winkel passen.

Uw doel is ons doel!

De sleutel tot succes ligt toch vaak in een goede samenwerking. U heeft bepaalde verwachten en wij willen daar aan voldoen. Dan is het noodzakelijk om goed in kaart te brengen wat u zoekt en met welk doel. Daar denken wij heel graag een mee. Kom maar door met uw Sinterklaas plan!

U zoekt niet alleen Sinterklaas entertainment?

Sinds 1997 draait 1,2..8 Entertaiment & Promotie mee in de creatieve sector. Samen met een super sterk en leuk team werken wij dagelijks aan het verbeteren van onze diensten en activiteiten. Op onze website maken wij het voor ons zelf maar ook voor onze opdrachtgevers makkelijker om echt gericht iets uit te kiezen voor tijdens Sinterklaas. Maar er is nog veel meer dan dat! Neem eens een kijkje op: www.128promotie.nl

Lees meer over ons bedrijf

  • Sinterklaas huren voor uw winkel
  • Zwarte piet inhuren voor uw winkel
  • Ruim 20 jaar ervaring in promotie
  • Wie het ook verzint wij regelen hét
  • Mooie kostuums en hippe mensen
  • Verfrissende sfeer en beleving

Laatste Nieuws


Wat verzorgen wij nog meer aan winkelcentrumpromotie?

Elke dag pepernoten wordt ook wat eentonig, welke smaken hebben wij nog meer? SuperSintShow.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met promotie in de breedste zin van het woord. Zowel offline als online timmert 1,2..8 aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven en winkelcentra.