Winkelcentrum Sinterklaas Entertainment

Sinterklaas entertainment voor uw winkelcentrum

winkelcentrum Sinterklaas

Intocht van Sinterklaas

Stiekem is er niks mooier dan een vol plein met vrolijke kids en ouders die wachten op de komst van Sinterklaas. Voor ons de uitdaging om elk jaar weer er een pepernootje bovenop te doen. De beloning is dan ook groot als onze plannetjes werken en wij weer een geslaagd Sinterklaasfeest afvinken.

Meet & Greet Sinterklaas 

Minstens net zo leuk en vooral voor de kids. Samen met Sinterklaas en zijn beste pieten op de foto. Bij een prachtig decor en een echte sinterklaastroon. U gebruikt de foto’s voorop uw website of social media. Of wij drukken deze gelijk af met uw logo op de foto, en de consument krijgt de foto gelijk mee.

Pieteninvasie & acties

Verras uw klanten met een invasie van Sinterklaas entertainment in u winkelcentrum. 1, 2, 3, 60 pieten? En elk heeft een eigen karakter. Dit brengt gegarandeerd leven in de brouwerij! De pieteninvasie kunt u samen met ons naar eigen smaak invullen. Een paar van onze pieten staan op onze website maar de meeste en leukste pieten verzinnen wij samen met onze klanten. Dat maakt het toch extra leuk 🙂

Lees meer over ons bedrijf

Nogmaals dank voor gister. Het was erg leuk en zeer geslaagd. Laten we binnenkort een keer een kop koffie drinken samen.


Stadshart Amstelveen
  • Uw wensen onze mensen
  • Elke opdracht is maatwerk
  • Frisse kostuums en goede mensen
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Leuk voor jong en oud
  • Entertainment Pasen van top niveau


Laatste Nieuws


Wat verzorgen wij nog meer voor entertainment & promotie?

www.paas-entertainment.nl is onderdeel van een groter geheel. Elke dag wortels wordt ook wat eentonig, welke smaken hebben wij nog meer?  ?   Paas-Entertainment.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel offline als online timmert 1,2..8 aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven en winkelcentra.