Sinterklaasshow huren

Sinterklaasshow voor uw bedrijf

Maak uw sinterklaasfeest compleet met een sinterklaasshow. Al onze sinterklaasshows zijn leuk voor jong en oud en interactief. Een zeer effectieve manier om publiek te boeien en te vermaken tijdens uw sinterklaasfeest. Het is natuurlijk een familiefeest, laat het dan ook leuk zijn voor de papa’s en de mama’s. Met een sinterklaasshow van SuperSintShow boekt u gegarandeerd succes! Onze sinterklaasshow is puur gericht op vermaak van publiek en het binnenhalen van Sinterklaas. Met een professionele clown, een heuse circusartiest of echte piet. Niets is ons te gek. We bieden een ruime keuze aan voorprogramma’s en uiteraard het totaal pakket met Sinterklaas, artiestpiet, uitdeelpiet en de hoofdpiet.

Voorprogramma Sinterklaas

Afhankelijk van het aantal kinderen, bevat een sinterklaasshow 1 à 2 professionele entertainers en duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Deze invulling bespreken wij met al onze klanten uitvoerig zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Door middel van hoogstaand entertainment met niet eerder vertoonde trucs en acts wordt er opgebouwd naar het hoogtepunt, de komst van Sinterklaas! Wij staan garant voor een onvergetelijke belevenis. Bent u klaar voor een fantastische sinterklaasfeest? Wij wel!

Volgende halte; Sinterklaas

De sfeer zit er lekker in na een toffe sinterklaasshow en dan is het nu tijd voor de komst van Sinterklaas. Vakkundig wordt Sinterklaas het bedrijfspand binnen gezongen. Of net wat u wilt; het zal niet de eerste keer zijn dat Sinterklaas met een helikopter wordt binnen gehaald. Of de directeur nu zelf optreedt als goedheiligman of dat u bij ons ook een Sinterklaas zitting boekt. Wij zorgen voor een vloeiende overloop. Zo hoeft u als organisator eigenlijk niet zoveel meer te doen behalve te genieten van het mooie sinterklaasfeest.

Naast onze  sinterklaasshows die zich voornamelijk richten op bedrijven en partijen, verzorgen wij ook intochten, muziekpieten, steltenpieten en onze bekende pieteninvasie voor winkel- en zalencentra. En niet te vergeten de pieten disco show met DJ Piet een top show! Voor alle mogelijkheden, neem contact met ons op via onze contactpagina.

Veiligheid en coronaproof entertainment 

U wilt graag een leuk Sinterklaasfeest vieren. Voor de kinderen van het personeel, op school, of bijvoorbeeld in een winkelcentrum of zorginstelling. Dat kan! Maar wij kunnen ons uw zorgen goed voorstellen. Wat kan wel, wat kan niet, is het wel veilig? Hier hebben wij als uitvoerende partij goed over nagedacht. Wij willen natuurlijk graag een veilig en verantwoord optreden geven. Voor u, alle kinderen, maar ook voor onze artiesten, Sint en Pieten.

Tijdens ons coronaproof entertainment gaan wij uit van de volgende basisprincipes
– artiesten houden minimaal anderhalve meter afstand tot publiek 
– voor en na onze optredens gebruiken wij ontsmettingsmiddelen
– Sint en Pieten dragen altijd handschoenen, zo kunnen zij toch cadeautjes overhandigen
– uitvoerend artiesten handelen altijd volgens de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM

Coronaproof maatwerk

Bovenstaande maatregelen zijn natuurlijk niet in alle gevallen voldoende. Er zijn vast nog meer vragen te beantwoorden:
Hoe zit het met het aantal mensen in het publiek?
Hoe wordt de ruimte ingericht?
Hoe ontvangt u de gasten?
Hoe stroomlijn je een bezoekersstroom?
Kan mijn kind nog bij Sinterklaas in de buurt komen?
Hoe maak je duidelijk aan je gasten dat het een veilig en verantwoord feest wordt?
Hoe groot moet de feestlocatie zijn voor het aantal aanwezige gasten?

Kortom; dit vraagt om een stukje maatwerk.

Neem gerust contact op ons op voor een vrijblijvend gesprek hierover. Aan de hand van een aantal vragen inventariseren wij de mogelijkheden binnen uw locatie. Vervolgens kunnen wij u adviseren en begeleiden in de organisatie van het grote feest. Wij zijn er van overtuigd dat vrijwel iedere locatie mogelijkheden biedt voor een coronaproof Sinterklaasfeest. We laten de Sint dit jaar niet voorbij rijden!

Neem nu vrijblijvend contact op, en organiseer in samenwerking met SuperSintShow een veilig, verantwoord maar bovenal waanzinnig Sinterklaasfeest!

Lees meer

SuperSintShow.nl is onderdeel van www.128promotie.nl.