Sinterklaasfeest organiseren

Zullen wij samen het sinterklaasfeest organiseren?

Sinterklaasfeest organiseren bedrijfsfeest bedrijf

Hét Sinterklaasfeest staat weer voor de deur

Wie denkt, begin november nog een groot sinterklaasfeest te organiseren kan weleens van een koude kermis thuis komen. Bij SuperSintShow en ook bij onze concullega’s begint de Sinterklaas drukt al rond de zomervakantie. De meeste bedrijven willen optijd een Sinterklaasshow boeken of een sinterklaas huren. Tip; Wat u ook kiest, wees er dus snel bij!

Sinterklaasfeest organiseren

Begin dus op tijd met het Sinterklaasfeest organiseren! Bekijk hoeveel kinderen en ouders er komen. Wat is het budget? Wanneer mag het plaats vinden? Kiest u voor de woensdagmiddag, zaterdagochtend of zondagmiddag? Hoelang gaat het feest duren? Allemaal vragen die u tegenkomt als u het Sinterklaasfeest voor het eerst moet organiseren. SuperSintshow heeft antwoord op deze vragen en willen deze graag met u delen. Ons advies is GRATIS dus maak er gebruik van 🙂 Wij geven hieronder een klein voorbeeld van wat mogelijkheden waaronder de Sinterklaas troon.

Lees meer over ons bedrijf

Bedankt voor het verzorgen van de zondagmiddag. De kinderen waren onder de indruk van de clown. Complimenten! Ook de ouders vonden het een leuk en goed optreden! En dat is voor ons ook belangrijk. Nogmaals hartelijk dank!

Vink Kunststoffen
  • Makkelijk een Sinterklaas huren
  • Dé leukste van Nederland
  • Ruime keuze uit Sinterklaas Entertainment
  • Professioneel, creatief en flexibel
  • Mooie kostuums en vrolijk personeel
  • Ruim 20 jaar entertainment ervaring

Laatste Nieuws


Wat verzorgen wij nog meer door het jaar heen?

Elke dag pepernoten wordt ook wat eentonig, welke smaken hebben wij nog meer? 🙂 SuperSintShow.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. Wij houden ons voornamelijk bezig met winkel-, merk- en winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel offline als online timmert 1,2..8 behoorlijk aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven, winkeliers en winkelcentra. Dus wij doen meer dan alleen een sinterklaasfeest organiseren!