Sinterklaas

Sinterklaas inhuren bij SuperSintShow.nl

U wilt een Sinterklaas inhuren voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest? Kies dan voor een Sinterklaas van SuperSintShow.nl. Met ruim 21 jaar ervaring weten wij welke Sinterklaas het beste past bij uw bedrijfsfeest, intocht of evenement. Daarnaast komt Sinterklaas natuurlijk nooit alleen en neemt hij een paar leuke pieten mee naar het feest. 

Maak een keuze uit onderstaande opties of zoek contact voor maatwerk!

Sinterklaas inhuren zonder sinterklaasshow

Het meest geboekt blijft nog steeds een sinterklaasshow als voorprogramma met aansluitend Sinterklaas met zijn pieten. Dat laatste noemen wij de Sinterklaas zitting. Deze kunt u ook los bij ons boeken. Sommig bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor om met vrijwilligers eerst te knutselen of een schmink-stand in te huren. Maar een Sinterklaas inhuren is wel aan te raden gezien het feest om Sinterklaas draait natuurlijk. Wat ook nog een optie is en wat vaker gebeurt dan u wellicht zult denken. Is dat de directeur Sinterklaas speelt en personeelsleden de pieten. In dat geval kunt u ook kiezen voor alleen een sinterklaasshow als voorprogramma. Klik hier voor ons aanbod in sinterklaasshows

Veiligheid en coronaproof entertainment 

U wilt graag een leuk Sinterklaasfeest vieren. Voor de kinderen van het personeel, op school, of bijvoorbeeld in een winkelcentrum of zorginstelling. Dat kan! Maar wij kunnen ons uw zorgen goed voorstellen. Wat kan wel, wat kan niet, is het wel veilig? Hier hebben wij als uitvoerende partij goed over nagedacht. Wij willen natuurlijk graag een veilig en verantwoord optreden geven. Voor u, alle kinderen, maar ook voor onze artiesten, Sint en Pieten.

Lees meer

Zakelijk? Klik hier voor 1,2..8 Promotie – Promotie met Power!