Sinterklaas

Sinterklaas inhuren bij SuperSintShow.nl

U wilt een Sinterklaas inhuren voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest? Kies dan voor een Sinterklaas van SuperSintShow.nl. Met ruim 21 jaar ervaring weten wij welke Sinterklaas het beste past bij uw bedrijfsfeest, intocht of evenement. Daarnaast komt Sinterklaas natuurlijk nooit alleen en neemt hij een paar leuke pieten mee naar het feest. 

Maak een keuze uit onderstaande opties of zoek contact voor maatwerk!

Sinterklaas inhuren zonder sinterklaasshow

Het meest geboekt blijft nog steeds een sinterklaasshow als voorprogramma met aansluitend Sinterklaas met zijn pieten. Dat laatste noemen wij de Sinterklaas zitting. Deze kunt u ook los bij ons boeken. Sommig bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor om met vrijwilligers eerst te knutselen of een schmink-stand in te huren. Maar een Sinterklaas inhuren is wel aan te raden gezien het feest om Sinterklaas draait natuurlijk. Wat ook nog een optie is en wat vaker gebeurt dan u wellicht zult denken. Is dat de directeur Sinterklaas speelt en personeelsleden de pieten. In dat geval kunt u ook kiezen voor alleen een sinterklaasshow als voorprogramma. Klik hier voor ons aanbod in sinterklaasshows

Veiligheid en coronaproof entertainment 

U wilt graag een leuk Sinterklaasfeest vieren. Voor de kinderen van het personeel, op school, of bijvoorbeeld in een winkelcentrum of zorginstelling. Dat kan! Maar wij kunnen ons uw zorgen goed voorstellen. Wat kan wel, wat kan niet, is het wel veilig? Hier hebben wij als uitvoerende partij goed over nagedacht. Wij willen natuurlijk graag een veilig en verantwoord optreden geven. Voor u, alle kinderen, maar ook voor onze artiesten, Sint en Pieten.

Tijdens ons coronaproof entertainment gaan wij uit van de volgende basisprincipes
– artiesten houden minimaal anderhalve meter afstand tot publiek 
– voor en na onze optredens gebruiken wij ontsmettingsmiddelen
– Sint en Pieten dragen altijd handschoenen, zo kunnen zij toch cadeautjes overhandigen
– uitvoerend artiesten handelen altijd volgens de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM

Coronaproof maatwerk

Bovenstaande maatregelen zijn natuurlijk niet in alle gevallen voldoende. Er zijn vast nog meer vragen te beantwoorden:
Hoe zit het met het aantal mensen in het publiek?
Hoe wordt de ruimte ingericht?
Hoe ontvangt u de gasten?
Hoe stroomlijnt u een bezoekersstroom?
Kan mijn kind nog bij Sinterklaas in de buurt komen?
Hoe maakt u duidelijk aan uw gasten dat het een veilig en verantwoord feest wordt?
Hoe groot moet de feestlocatie zijn voor het aantal aanwezige gasten?

Kortom; dit vraagt om een stukje maatwerk.

Neem gerust contact op ons op voor een vrijblijvend gesprek hierover. Aan de hand van een aantal vragen inventariseren wij de mogelijkheden binnen uw locatie. Vervolgens kunnen wij u adviseren en begeleiden in de organisatie van het grote feest. Wij zijn er van overtuigd dat vrijwel iedere locatie mogelijkheden biedt voor een coronaproof Sinterklaasfeest. We laten de Sint dit jaar niet voorbij rijden!

Neem nu vrijblijvend contact op, en organiseer in samenwerking met SuperSintShow een veilig, verantwoord maar bovenal waanzinnig Sinterklaasfeest!

Lees meer

Zakelijk? Klik hier voor 1,2..8 Promotie – Promotie met Power!