Nieuws

Coronaproof sinterklaasfeest

Vernieuwend en coronaproof sinterklaasfeest: Dé bus van Sinterklaas

sinterklaas-feest-corona-coronaproof-nieuwegein

Sinterklaas rijdt niet stilletjes voorbij dit jaar. Geen massale bijeenkomst, maar een coronaproof sinterklaasfeest? Boek dan nu Dé bus van Sinterklaas!

  • Bezoekers kunnen per gezin naar binnen
  • Wachtende gezinnen worden vermaakt door Artiest-Piet in de anderhalve meter setting
  • Iedereen krijgt een ludieke hygiëne behandeling van Desinfectie-Piet
  • Een unieke ervaring in de enige echte Bus van Sinterklaas
  • Uiteraard met liedjes en cadeautjes
  • Bij vertrek de Sint en Pieten uitzwaaien!
  • Twee uur durend programma. Eventueel uit te breiden met sinterklaasshow 

Dit sinterklaasfeest wordt uitgevoerd door Sinterklaas en 3 Pieten.

Verantwoord, veilig, en vooral superleuk:

Extra’s:

  • Cadeauverzorging
  • Uitbouw setting
  • Show als voorprogramma

Niet alleen in de decembermaand verzorgen wij verschillend entertainment en feestelijkheden, wij entertainen het hele jaar door!
Kijk eens op www.128promotie.nl of www.128.nl voor ons totale aanbod.

Piet inhuren
Piet inhuren

Een piet inhuren bij SuperSintShow.nl

Wat ons betreft gaat het sinterklaasfeest altijd door! Wat voor piet u ook kiest, wij passen ons aan, aan uw wensen. U wilt een zwarte piet inhuren of liever een roetpiet of een gekleurde piet. Geen probleem. Wij vinden het belangrijk dat het feest door gaat voor de kinderen en hun ouders. Daarover gaan wij niet met u in discussie. Wel over de invulling van uw evenement of bedrijfsfeest! Waar bent u naar opzoek? Wij bieden professionele pieten met mooie kostuums en altijd met een glimlach. Of de pieten nu meelopen in een optocht, intocht, schoolfeest of bedrijfsfeest.

Waarom een piet inhuren?

Het meeste mensen die een piet inhuren zijn opzoek naar sinterklaas entertainment voor hun winkel of winkelcentrum. Vaak wordt dit nog gecombineerd met Sinterklaas in combinatie met een meet & greet. Maar onze klanten kiezen soms ook voor 1 of 2 pieten die op zaterdag aan iedereen lekkere pepernoten uitdelen. Maar daar hoeft het niet bij te blijven! De pieten kunnen ook uw samples of producten uitdelen. Een stuk leuker dan een normaal promotieteam in normale kleding. Sinterklaas is tenslotte in het land dus dat mag gezien worden!

Maak een keuze of bespreek uw plannen

Bespreek met ons de mogelijkheden van een piet inhuren. Heeft u zelf een leuk idee wij denken graag met u mee! Geen inspiratie? Blader dan door ons totaal aanbod er zit vast iets voor uw evenement tussen. Kies bijvoorbeeld voor onze pieteninvasie waarbij een heel winkelgebied op z’n kop wordt gezet door onze pieten. Een dan geen standaard pieten! Nee denk aan bijvoorbeeld de rijmpiet, steltenpiet, rubberbootpiet, jongleerpiet, eenwielpiet, zwarte pietenband en meer…

 

zwarte piet inhuren zwarte piet inhuren huren zwarte piet inhuren

U wilt een piet inhuren maar bent opzoek naar nog veel meer? Niet alleen in de decembermaand verzorgen wij verschillend entertainment en feestelijkheden, wij entertainen het hele jaar door! Kijk eens op 1,2..8 Promotie.nl, of www.128.nl en bekijk het totale aanbod.

Sinterklaas huren
Sinterklaas huren

Sinterklaas huren bij SuperSintShow.nl

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Nederland om het grote sinterklaasfeest te vieren. Nu weet u waarschijnlijk zelf ook dat Sinterklaas geen tijd heeft om alle bedrijven en evenementen te bezoeken. Dan kunt u de directeur vragen om Sinterklaas te spelen, maar u kunt ook een professionele Sinterklaas huren bij SuperSintShow.nl! Onze (hulp) Sinterklazen hebben allen een flinke dosis humor, jarenlange ervaring en zijn niet te onderscheiden van de echte Sinterklaas. Zo maakt u van uw sinterklaasfeest een waar succes met het ultieme 5 decembergevoel.

Waarom een Sinterklaas huren?

Jaarlijks huren vele bedrijven en organisaties een van onze Sinterklazen. Een Sinterklaas huren is namelijk niet alleen leuk voor de kinderen, ook voor de ouders biedt dit een groot voordeel. Het scheelt namelijke enorm veel organisatie, en daarbij weten onze Sinterklazen de ouders ook altijd aan het lachen te maken. Het sinterklaasfeest is en blijft een feest voor jong en oud waar we dan ook met zijn allen van moeten genieten. U heeft vast zelf ook waardevolle herinneringen uit uw jeugd aan het sinterklaasfeest. Zorg voor blijvende herinneringen en laat uw sinterklaasfeest verzorgen door SuperSintShow.nl!

Sinterklaas komt nooit alleen!

Uiteraard komt Sinterklaas niet alleen. Wilt u een Sinterklaas huren van SuperSintShow.nl, dan doet u er goed aan ook een aantal van onze professionele Pieten in te huren. Dit kan door het boeken van een van onze sinterklaasshows, of u kunt zelf Pieten uitkiezen op de Pieten pagina. Natuurlijk is er van alles mogelijk wat betreft het huren van Sinterklaas of Pieten. Heeft u bijzondere wensen of wilt u graag hulp bij het maken van de juiste keuze voor uw sinterklaasfeest? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Sinterklaas huren sinterklaas huren Nieuwegein Sinterklaas huren utrecht

Niet alleen in de decembermaand verzorgen wij verschillend entertainment en feestelijkheden, wij entertainen het hele jaar door! Kijk eens op 1,2..8 Promotie.nl, of www.128.nl en bekijk het totale aanbod.

Sinterklaasshow
Sinterklaasshow

Sinterklaasshow voor uw bedrijf!

Maak uw sinterklaasfeest compleet met een sinterklaasshow. Al onze sinterklaasshows zijn leuk voor jong en oud en interactief. Een zeer effectieve manier om publiek te boeien en te vermaken tijdens uw sinterklaasfeest. Het is natuurlijk een familiefeest, laat het dan ook leuk zijn voor de papa’s en de mama’s. Met een sinterklaasshow van SuperSintShow boekt u gegarandeerd succes! Onze sinterklaasshow is puur gericht op vermaak van publiek en het binnenhalen van Sinterklaas. Met een professionele clown, een heuse circusartiest of echte piet. Niets is ons te gek. We bieden een ruime keuze aan voorprogramma’s en uiteraard het totaal pakket met Sinterklaas, artiestpiet, uitdeelpiet en de hoofdpiet.

Voorprogramma Sinterklaas bedrijfsfeest

Afhankelijk van het aantal kinderen, bevat een sinterklaasshow 1 à 2 professionele entertainers en duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Deze invulling bespreken wij met al onze klanten uitvoerig zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Door middel van hoogstaand entertainment met niet eerder vertoonde trucs en acts wordt er opgebouwd naar het hoogtepunt, de komst van Sinterklaas! Wij staan garant voor een onvergetelijke belevenis. Klaar voor een fantastische sinterklaasshow en sinterklaasfeest? Wij wel!

Volgende halte; Sinterklaas

De sfeer zit er lekker in na een toffe sinterklaasshow en dan is het nu tijd voor de komst van Sinterklaas. Vakkundig wordt Sinterklaas het bedrijfspand binnen gezongen. Of net wat u wilt; het zal niet de eerste keer zijn dat Sinterklaas met een helikopter wordt binnen gehaald. Of de directeur nu zelf optreedt als goedheiligman of dat u bij ons ook een Sinterklaas zitting boekt. Wij zorgen voor een vloeiende overloop. Zo hoeft u als organisator eigenlijk niet zoveel meer te doen.

Sinterklaasshow inhurenSinterklaasshowSinterklaasshow Ti Ta Tobi

Naast onze Sinterklaasshows die zich voornamelijk richten op bedrijven en partijen, verzorgen wij ook intochten, muziekpieten, steltenpieten en onze bekende pieteninvasie voor winkel- en zalencentra. En niet te vergeten de pieten disco show met DJ Piet een top sinterklaasshow! Voor alle mogelijkheden, neem contact met ons op.

Winkelcentrumpromotie: 1,2..8 Promotie

Nieuwe Website!
Nieuwe Website!

Onze website is vernieuwd! Nieuwe foto’s, nieuwe producten, een frisse huisstijl en meer… Als u zoekt naar ‘entertainment Sinterklaas’ dan komt u bij ons terecht. Wij zetten hier al onze acts, straattheater en entertainment uiteen. U kunt makkelijk een offertelijst aanmaken en deze met een paar drukken op de knop naar ons toe sturen. U ontvangt doordeweeks binnen een paar uur een reactie. Wat wilt u nog meer?

Waarom kiest u voor Sinterklaas entertainment bij Supersintshow.nl?

U bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de winkelcentrumpromotie van uw centrum. Dan opent u de computer of ipad en start Google. En typed ‘entertainment Sinterklaas’ in de invulbalk. Dan zal Google uiteindelijk de meest relevante websites voor u zoeken. Grote kans dat u bij ons terecht bent gekomen. Waarom? Omdat wij enkel en alleen alle producten rondom Sinterklaas hebben gebundeld.

Natuurlijk is dit goed voor de vindbaarheid. Maar voor onze klanten is het overzichtelijk. Je hoeft alleen maar de leukste acts of acties te kiezen die passen bij uw smaak en winkel of winkelcentrum.

Ergens anders Sinterklaas entertainment inhuren?

Over smaak valt niet te twisten. Wij weten ook wel dat onze klanten gaan shoppen en op zoek zijn naar de ideale prijs kwaliteit verhouding. Wij blinken uit in nieuwe schone en hedendaagse kostuums. Mooie foto’s en een scherpe prijs. Uiteindelijk gaat het toch om de prijs. Vergelijk onze acts met die van de concurrent en u zult het verschil zien.