Sint´s Circus Show Sinterklaasshow lees meer

Sinterklaas Troon

Zwarte Pieten

Wat is een Sinterklaasfeest zonder een mooie troon voor Sinterklaas?

Als Sinterklaas dan eindelijk binnen is, kan de zitting beginnen. Sinterklaas is een oude man en moet natuurlijk even gaan zitten. Een luxe bureaustoel van de directeur is natuurlijk een optie, maar Sinterklaas prefereert toch een luxe troon! Een prima aanvulling op uw Sinterklaasfeest. Nu te huur.

Klik hier voor onze flyer Extra Opties

Sinterklaas Decoratie

Banieren, Spandoeken, Nepcadeaus en Ballondecoratie.

Hoe groot uw Sinterklaasfeest ook is, wij decoreren uw bedrijfsfeest of Sinterklaas evenement van top tot teen. Maak uw feest extra speciaal.

Ook maken wij decoratie in uw eigen huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan een groot spandoek met "Welkom Sinterklaas" bij de entree. Voorzien van uw kleuren en bedrijf- of merklogo. Het spandoek volgend jaar natuurlijk gewoon weer ophangen. Samen met een mooi afgerokt podium, licht, geluid en onze ballondecoratie heeft u een complete setting!

1

Ballonnen Piet. Ballonnenbeesten blijven HOT! Deze Zwarte Piet vouwt de mooiste creaties. Ballonnen-Piet heeft nog net geen rode neus! Naast de ballonnen heeft Piet nog meer acts en goocheltrucs in petto. Een topper!

2

Rubberboot Piet. Ludiek is deze act absoluut! Een vaak gekozen Piet in onze Zwarte Pieteninvasie.

Op zoek naar de noordzee belandt Rubberboot-Piet altijd wel in een nieuw avontuur.Echt lachen!

3

Zwarte Pieten Band. Sinterklaasliedjes op zijn best! Wij beschikken over meerdere Zwarte Pieten bands. Altijd feest! Goed inzetbaar bij een Sinterklaas intocht. Maar ook heel gezellig mobiel door uw winkelcentrum.

Podium en Geluid

Hier ziet u één van onze overdekte podia. Dit geeft body aan uw feest!

De fundering van uw Sinterklaaszitting is toch echt een podium. Of u nu 1 deel nodig heeft voor een feest met 20 kids, of u op zoek bent naar een groot overdekt podium, wij regelen het! Het podium zorgt er altijd voor dat Sinterklaas en zijn Pieten goed zichtbaar zijn voor het publiek.Sinterklaas mag niet in het water vallen!

Onze podia zijn standaard zwart afgerokt. Een achterwand, backdrop of tent is in overleg ook mogelijk. Een podium is altijd maatwerk. Dus...

Mail uw wensen of vragen, wij maken een passende offerte en/of indeling!

1

Kinderdisco met DJ Piet. Dansen, zingen en springen! Perfect om een Sinterklaas- middag tot een hilarisch einde te brengen!

2

Super Sint ShowSinterklaasfeest op zijn best! Elk jaar blijkt onze Super Sint Show weer een topper. Voor jong en oud een feest!

3

De Bereleuke Sint Show. Het beloofd beregezellig te worden. Samen met Beau de Beer zet onze artiest alles op de kop, op zoek naar de Sint.

Pepernoten en Snoepgoed

Denkt u aan het snoepgoed en de pepernoten? Geen zorgen, wij nemen altijd voldoende lekkers mee!

Maar... naast onze standaard pepernotenservice bieden wij ook de mogelijkheid tot luxe taaitaai, speculaas, marsepein, Sinterklaasgebak, Sinterklaastaarten, enz.

Wij werken samen met een gerenommeerde banketbakker!
Pepernoten en Snoepgoed.

Mail of bel ons vrijblijvend voor onze mogelijkheden en prijzen.

 • Sint´s Circus Show

  Doldwaze circusacts en trucs van hoog niveau. Lees meer...

 • Super Sint Show

  Feest zoals het hoort! Een Super Sint Show. Lees meer.

 • Pieten Disco Show 2017

  Sinterklaasshow met dikke hits, wedstrijdjes en veel feest ...

 • Sinterklaas Zitting

  Voorprogramma, Sinterklaas en pieten. Lees meer...